Infobase veritabanları deneme erişimi

Infobase

Infobase veritabanları  13 Kasım 2020 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Denemeye açılan Infobase’e ait 4 adet veritabanı bulunmaktadır.

  • Infobase: Films On Demand:  İçinde bulunan 165,545 segmentten oluşan 29 bine yakın videoyu sınırsız bir şekilde erişime sunar. 

Erişim için; https://fod.infobase.com/nd_Home.aspx

  • Infobase: Health Reference Center: Altında bulunan kitap ve dergilerden toplam 588,727 makaleye erişim sağlar. Vücut sistemleri, güncel sağlık sorunları, önemli hastalıklar ve koşullar, tedaviler ve prosedürlerin yanı sıra sağlık ve beslenme konularında kapsamlı bir içerik sağlar.

Erişim için; https://online.infobase.com/HRC/Browse/Product/11

  • Infobase: World News Digest: 1940’tan itibaren tarihi içeriklerle birlikte dünyaya dair güncel olayları öne çıkarır; kapsamlı tarihsel video çekimlerine kolay erişim sağlar. Ayrıca NewsEdge aracılığıyla, çoğu uluslararası kaynaklardan gelen güncel gazete başyazılarını içeren haber bülteni de sunmaktadır. Kullanıcılar ülke, önemli kişi ve konulara göre taramalarını kolayca yaparak diledikleri içeriğe anında erişebilirler.

Erişim için; https://wnd.infobase.com/

  • Infobase: Writer’s Reference Center: Kullanıcılara etkili bir şekilde makale yazmak ve araştırma yapmak için gerekli tüm araçları tek noktadan elverişli bir şekilde sağlar. Yazma ve dil bilgisi mekaniğinden stil ve araştırmaya kadar, bu vazgeçilmez kaynak, kaliteli yazı yazmanın temellerini kapsamlı bir şekilde sunar ve iyi bir makale yazmak için bir kılavuz sağlar.

Erişim için; https://fofweb.infobase.com/wrc/default.aspx

 

Aşağıda belirtilen kullanıcı adı ve şifre bilgilerini kullanarak Infobase veritabanlarına erişim sağlayabilirsiniz.

 

Kullanıcı adı: siirt

Şifre: media

İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
21.9.2020