iGroup Ekitapları Erişimi

iGroup Publishing eBooks içeriklerine erişimimiz açılmıştır.
Erişim bilgileri ve içerik detayları aşağıdaki gibidir.

Erişim Adresi: http://portal.igpublish.com/iglibrary/

Tanıtım ve Kullanım Kılavuzu: https://portal.igpublish.com/iglibrary/guide

Ürünler:

  • Anmol Publications
  • Columbia University Press (CUP)
  • International Monetary Fund (IMF)
  • NBN International (NBNi)
  • National Book Network (NBN Fusion)
  • Nursing Knowledge International (NKI)
  • Oncology Nursing Society (ONS)
  • Scientific International
  • World Technologies

 

 

Anmol Publications, 1984 yılında Hindistan'da kurulan Anmol Yayınları, dünyaca ünlü üst düzey bir İngilizce yayıncısıdır. Bugüne kadar, çeşitli konularda ve disiplinlerde çok ciltli eserler ve ansiklopediler içeren 6.000'den fazla başlıktan oluşan bir katalog içermektedir.

  • Ticaret ve Yönetim, Ekonomi, Otel İşletmeciliği ve Turizm
  • Toplumsal Cinsiyet Çalışmaları, Hukuk, Politika, Kamu Yönetimi ve Sosyoloji
  • Eğitim ve Psikoloji, Ev Bilimleri, Gazetecilik ve Kitle İletişim
  • Felsefe, Din, Kültür, Tarih
  • Genel Bilim, Mühendislik, Botanik, Zooloji, Kimya, Fizik, Matematik, Bilgisayar Bilimleri, Ziraat Bilimleri ve Çevre Çalışmaları
  • Dil ve Edebiyat
  • Kütüphane ve Bilgi Bilimi
  • Coğrafya ve Jeoloji, Antropoloji, Demografi

Columbia University Press, 1893'te kurulmuştur ve Amerika Birleşik Devletleri'ndeki dördüncü en eski üniversite yayınevidir. CUP, Columbia International Affairs Online (CIAO), Columbia Granger's World of Poetry ve Columbia Gazetteer of the World gibi yenilikçi ve zamanında ürünlerle elektronik yayıncılık alanında lider olmaya devam etmektedir. Columbia University Press, şu anda Asya çalışmaları ve edebiyatı, Orta Doğu çalışmaları, New York şehri tarihi, felsefesi, sinirbilimi, paleontoloji, siyaset teorisi, din ve sosyal hizmet biyolojik bilimler, işletme, mutfak tarihi, güncel olaylar, ekonomi, çevre bilimleri, film ve medya çalışmaları, finans, tarih, uluslararası ilişkiler, edebiyat çalışmaları alanlarında her yıl yaklaşık 160 yeni başlık yayınlamaktadır.

 

International Monetary Fund (IMF), IMF, ekonomik bilgi, analiz ve uyumlaştırılmış istatistikler için dünyanın en yetkili kaynaklarından biri olarak görülmektedir. IMF Yayınları, dünyadaki hemen hemen her ekonominin kapsanması ve gelişmekte olan ve gelişmekte olan ekonomilere özel bir odaklanma ile kapsamlı veri ve orijinal analizler dağıtmaktadır. IMF veritabanları, kitaplar, bildiriler ve dergiler dünyadaki hükümetler ve akademik kurumlar tarafından güvenilmektedir. Finansal kriz, kalkınma, makroekonomi, yoksulluğu azaltma, ticaret, küreselleşme ve yayınlarından çok daha fazlası hakkında derinlemesine ve bağımsız analizler bulunabilirsiniz.

National Book Network (NBN) Kuzey Amerika ve deniz aşırı ülkelerde; kurgusal roman, akademik kitap ve sesli kitap yayıncılarına hizmet veren, dinamik ve   hizmet   odaklı   bir   satış,   pazarlama   ve   dağıtım şirketidir.  National  Book  Network,  Kuzey  Amerika’nın en   büyük   akademik   yayıncısı   olan   The   Rowman & Littlefield Publishing Group firmasının iştirakidir.

 

Nursing Knowledge International (NKI) Kâr amacı gütmeyen, küresel hemşirelik camiasının bilgi ihtiyacına hizmet eden bir organizasyondur. NKI, hasta eğitimi ve sağlığı konularında araştırma yapılmasını ve  öğrenmeyi sağlayan toplulukların da desteği ile, hemşirelik mesleğini geliştirmeyi hedeflemektedir.

 

The Oncology Nursing Society (ONS) 35.000’den fazla hemşire ve  diğer sağlık personelini bünyesinde bulunduran, onkoloji alanında seçkin bir hasta bakımı ve yöneticilik eğitimi ve araştırma olanağı sağlayan profesyonel bir organizasyondur.

 

Scientific International, MedTech'in altında, çok çeşitli akademik disiplinlere sahip, hızla büyüyen bir akademik yayıncıdır. Kitapları, akademik mükemmellik ve pedagojik yaklaşım açısından değerlendirilerek Hindistan ve dünyadaki ünlü yazarlar tarafından yazılmıştır. Bütün kitapları uygun editör ekibi tarafından düzenlenmiştir ve uluslararası standartlara uygun olarak üretilmektedir.

 

World Technologies, eğitimdeki teknolojik gelişmelere öncülük eden bir firmadır. Bilimsel, teknolojik ve medikal alanlarda profesyonel yayınlar ve e-kitaplar yayın yapmasının altında yatan temel sebep, akademik araştırma kütüphaneleri kullanan öğrencilerin, araştırmacıların ve akademisyenlerin tüm bu alanlarda son gelişmeleri takip etmelerini arzu etmesidir.

İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
12.12.2019