AYEUM Veritabanı Deneme Erişimi


Sosyal, fen, sağlık ve eğitim bilimlerinde kullanılan nitel, nicel ve karma yöntemler hakkında araştırmacılara yönelik online eğitim, yüz yüze eğitim ve danışmanlık hizmeti verem eğitim platformu Araştırma Yöntemleri Eğitim ve Uygulama Merkezi (AYEUM) deneme erişimine açılmıştır.

Erişim adresi: www.ayeum.com

Sona Eriş Tarihi: 02.11.2022

Yüksek lisans, doktora öğrencilerine, doktora sonrası araştırmacılara, akademisyenlere, kamu kurum ve kuruluşlarındaki uzmanlara bilimsel araştırma yöntemlerini ve bilimsel araştırma sürecinde kullanılan bilgisayar yazılımlarını ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır.

Personel ve öğrenciler  sisteme üye ol kısmından sadece kurumsal mail  adresleriyle üye olabileceklerdir. Mail uzantısı siirt.edu.tr olmalıdır. Üye olduktan sonra mail adreslerine bir doğrulama kodu gelecek ve onayladıkları taktirde sorunsuz giriş yapmış olacaklar.

Üye bireysel giriş yaptığında AYEUM’da artık interaktif sınav modülü ile bilgilerini ölçecek ve adına düzenlenmiş katılım belgesini indirebilecek. Ayrıca eğitmene soru sor kısmından eğitimcilere soru sorulabilecek. Öğrenilmeyen yerler için sistem kendilerine ek dönütler ve  bilgiler de  sunuyor.

İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583
Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı
30.9.2022