AKAGEV Deneme Erişimi

Değerli kullanıcılarımız,

AKAGEV (Akademik Gelişim ve Eğitim) Veritabanı 20 Kasım 2024 tarihine kadar deneme erişimine açılmıştır. Kurumsal mail hesabı ile (@siirt.edu.tr) kayıt olan herkes 20 Kasım 2024 tarihine kadar erişime açılan 10 adet dersi izleyebilir.
Erişim adresi: https://akagev.com/
Deneme Erişimine Açılan Eğitimler:
  • CV Hazırlama ve İş Görüşmesine Hazırlık
  • Arapça Eğitimi
  • Python Programlama Dili Eğitimi
  • Photoshop CC Eğitimi
  • Programlama Dillerinin Prensipleri Eğitimi
  • Revit Architecture ile Mimari Tasarım Başlangıç Eğitimi
  • Web ve Mobil CBS – (ArcGIS) Eğitimi
  • Yapay Zekâ Eğitimi
  • Rotamız 45 Derece Kaligrafi Eğitimi
  • Veri Tabanı Yönetim Sistemleri Eğitimi
Hakkında:
  • Akademik Gelişim ve Eğitim Veritabanı (AKAGEV) üniversite öğrencilerinin, öğretim elemanlarının ve iş dünyasının eğitim ihtiyaçlarını online ve intaratktif bir ortamda sağlamak amacıyla kurulmuş bir veri tabanıdır. Bilgisayar yazılımlarını, kişisel ve akademik gelişim eğitimlerini en az doktora derecesine sahip alan uzmanlarıyla ayrıntılı bir şekilde öğretmeyi amaçlamaktadır. AKAGEV platformunda yer alan online-interaktif video dersler, ilgili derslere ait eğitici materyaller ile desteklenmektedir. Kullanıcılar tablet veya telefonlarından 7 gün 24 saat kesintisiz derslere ulaşabilirler. AKAGEV tarafından sunulan altyapı android ve IOS tabanlı tüm cihazlarla uyumludur. AKAGEV’de yer alan tüm eğitimler en az doktora derecesine sahip uzmanlar tarafından verilmektedir.
Saygılarımızla,

SİİRT ÜNİVERSİTESİ