Wiley Eğitimleri

Aşağıda eğitim tarihleri ve içerikleri hakkında detaylı bilgi bulabiliriniz, katılmak istediğiniz eğitimlere kayıt yaptırabilirseniz.

·  12 Mayıs : Wiley Soru Cevap Oturumu  - Kütüphaneciler, araştırmacılar, öğrenciler, platform yöneticileri için düzenlenen 30 dakikalık soru cevap oturumu. Wiley Online Library, Dijital Arşivler, The Cochrane Library ve pek çok konuda merak ettiğiniz tüm sorularınızın cevaplarını bu çevrimiçi toplantıda bulabilirsiniz.

·  20 Mayıs: Wiley Current Protocols- Biyoenformasyon, hücre biyolojisi, moleküler biyoloji, nöroloji, farmakoloji gibi pek çok konuda 17 Current Protocol ve 20,000 ‘den  fazla yılda dört defa güncelenen laboratuvar raporlarından oluşmaktadır. Tüm protokoller PubMed ve Scopus’ta indekslenmektedir. Bu kaynaklar hakkında daha fazla bilgi almak için eğitime kayıt olunuz.

·  9 Haziran: Wiley Online Library Yönetici Paneli Eğitimi  (Kütüphaneciler için sadece)Yönetici paneli kullanımı, kullanıcı istatistikleri, COUNTER5, COUNTER4, KBART, MARC kayıtları gibi konularda bilgi almak için bu webinarımıza kayıt yaptırabilirsiniz.

·  11 Haziran: Cochrane Library Eğitimi  – Cochrane library kullanıcısıysanız platform yenilikleri ve araştırma teknikleri hakkında düzenlenecek eğitime katılmak için kayıt yaptırınız.

·  Wiley Online LibraryWiley Digital Archives ve Cochrane Library – linkleri üzerinden tüm eğitim materyallerine ve rehberlerine istediğiniz an erişebilirsiniz.

·

To ensure you and all library users gain maximum benefit from Wiley platforms, Wiley is hosting multiple training events in different formats to provide library user options for learning. Please do join!

·  May 12th : Wiley Research Office Hours - we are launching a weekly 30 minute virtual session to help answer questions that librarians, researchers, students and administrators may have about Wiley Online Library, Wiley Digital Archives and the Cochrane Library

·  May 20th Introduction to Current Protocols - Current Protocols is regularly revised and updated with new material, ensuring that your researchers are up-to-date with the latest developments in their field. They are indexed in PubMed and Scopus

·  If you are interested in seeing the Current Protocols for yourself and discovering if it is right for you to research, then please join us in this webinar

·  June 9th :  Wiley Online Library for Administrators (for only librarians) Join us in this webinar to learn about The administrator area in the Wiley Online Library, Different reports available for administrators (COUNTER5, COUNTER4), KBART files and MARC records, Editing your personal and institutional information, Authentication options

·  June 11th Cochrane Library training session – if you’re new to Cochrane Library, find out how to navigate and get the most out of it

·  Any time: Don’t forget to check out our training hubs for Wiley Online LibraryWiley Digital Archives and Cochrane Library – where you can find user guides, how-to videos and other training resources.

İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583
Kütüphane ve Dökümantasyon Daire Başkanlığı