Piri Keşif Aracı Deneme Erişimi

Piri, arama odaklı kurumsal olarak özelleşmiş bir keşif aracıdır. Piri, akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler için araştırılan konu hakkında birçok veri tabanını tarayarak sonuçları analiz eder ve listeler. Yapay zekâ destekli modern arama algoritmaları ile ilgili içerikleri bulmayı amaçlar. Kurumunuzun abone olduğu veri tabanları ile birlikte geniş açık erişim içeriği sayesinde kullanıcılarınız tüm ihtiyaçlarını karşılar ve kullanıcı dostu ekranları ile araştırmaya teşvik eder.

Piri Keşif Aracı sadece dijital veri tabanları ile değil kütüphane kataloğunuz ile de entegredir ve kütüphanenizdeki basılı yayınların da sonuçlarını gösterir.

Piri Keşif Aracı ile ilginizi çeken yayınları listenize ekleyip daha sonra tekrar görüntüleyebilir ve kendi çalışma alanınızı yaratabilirsiniz. Yararlandığınız yayınlara kolayca atıf verebilir, hızlıca paylaşabilirsiniz.

Piri Keşif Aracı, YÖK Ulusal Tez Merkezi* ile birlikte binlerce yabancı üniversite de yayınlanmış yüksek lisans ve doktora tezlerini kapsar. Sadece tez arayabileceğiniz bir ekran sayesinde arama kelimesi ile bağlantılı tezlere kolayca erişebilirsiniz.

Piri, her geçen gün popülerliği artan video veri tabanlarını* kapsayan tek keşif aracıdır.

Piri Keşif Aracı;

• 100 milyondan fazla akademik eser (makale-bildiri-tez vb.),
  • 110’dan fazla veri tabanının meta verisini,
  • 27’den fazla açık erişimli veri tabanını tam metinlerini,
  • 100’lerce Kurumsal Açık Arşivi (DSpace)’ in tam metinlerini kapsar.

* (Sadece Piri Keşif Aracı’nda)

Piri Keşif Aracı’nı hem kurumsal web sitenize entegre edebilir, hem de harici bağlantı ekranı ile erişebilirsiniz. Piri Keşif Aracı sadece kurumsal IP’leriniz ile erişim sağlandığında kullanılabilmektedir.

Erişim Adresi: http://piri.asosegitim.com/

İBRAHİM DİNLER (0484) 212-1111 / 3583